• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • https://www.facebook.com/pentawoods/?ref=bookmarks
  • https://www.instagram.com/erdemariksoy





PRODUCTS


     DEVLIN BOATS / POLIWOG

   
Ürün Kodu : DB-01
Üretici : DEVLIN BOATS
Fiyat : 63.79 USD (KDV Hariç)
Ürün Özellikleri
Boy : 2.28 metre (7ft) En : 1.21 metre (4 ft) Ağırlık : 26 kg Draft : 18 cm Güç : kğrek veya 2 hp motor
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar
POLIWOG 7 FT



Devlin Boats tasarımı 2.28 metrelik bu küçük kayık kendi teknesini kendisi yapmak isteyenler için en ideal tasarımlardan biridir. 

Poliwog tekne planları "kendi tekneni kendin yap" konsepti içerisinde marin kontraplak ve epoksi ile atölyenizde, evinizin garajında hatta evinizin bahçesinde bile bu küçük kayığı yapmanız için gerekli olan her türlü bilgiyi içerir. 



Satın aldığınız planlarda tüm parça ölçüleri, kullanmanız gereken tüm malzemeler (marin kontrplak, epoksi, tül, vs) ve birimleri ile parçaları nasıl keseceğinize dair tüm ayrıntılı çizimler mevcuttur.




Planları satın almadan aşağıdaki videoyu seyretmenizin "telle ve yapıştır tekniği - stitch & glıue" tekniği ile kendi teknenizi nasıl yapabileceğiniz konusunda size fikir verecektir. 

https://www.youtube.com/watch?v=Wuoy1dGOxFI

Ayrıca Türkçe "Telle ve Yapıştır Tekniği ile Tekne Yapım Klavuzu" kitabı da kendi teknenizi yaparken size yardımcı olacaktır. Sözkonusu klavuzu aşapıdaki linkten sipariş edebilirsiniz.

"Telle ve Yapıştır Tekniği ile Tekne Yapım Klavuzu" SİPARİŞ VER...

POLIWOG teknesi yapıma hazır şekilde KİT olarak satın almak isterseniz lütfen info@pentawoods.com adresinden mail ile veya 0-533-4703138 numaralı telefondan bizimle irtibata geçin... 




 
 
 
SİPARİŞ FORMU
İsim Soyad
Sipariş Miktarı
Telefon
E-posta adresi
İl
Adres
Açıklama